За десетилетия проучвания медиците са открили много полезни свойства на  хидромасажът. Тоя е вид масаж, базиран на терапевтичния ефект на водата. Осигурява пълен релакс, отпуска мускулите, помага за повишаване на умствената и физическата активност, бори се успешно със стреса.

Ефекти от използването на Джакузи

1. Отпуска
Джакузито, както са свикнали хората да го наричат, помага за физическо и психическо отпускане. Намаля стреса и Ви предразполага към по-спокоен сън.
2. Тонизира
Ако сте уморени или не сте се наспали, усещате слабост или сънливост, хидромасажната вана ще окаже изключително тонизиращо действие за да влезете във форма за целия ден.
3. Подобрява кръвообращението
Джакузито е полезно при проблеми с кръвоносните съдове като разширени вени, защото подобряват кръвообращението и стимулират циркулацията на лимфата.
4. Регулира обмяната на веществата
Хидромасажът подобрява функциите на щитовидната и надбъбречните жлези, помага при целулит.
5. Възстановява опорно-двигателния апарат
Мощните струи от вода и въздух възстановяват подвижността на ставите и мускулната тъкан, затова се препоръчват при счупвания, проблеми с костите и  мускулите или след тежък работен ден.
6. Подобрява имунитета
Увеличението на телесната температура до 39.4 ° C увеличава трикратно броя на белите кръвни телца, борещи се с вируси и бактерии.

Дори и да нямате здравословни проблеми, просто за удоволствие и релакс на тялото Ви!

Актуално


Скъпи гости,

  Mожете да се докоснете до полъха на Ориента и да усетите невероятното въздействие на традиционния ориенталски пилинг ритуал, по-популярен като ХАМАМ (от арабски език - разпръскващ топлина).
Изборът на този ритуал е чудесен начин за регулиране на обмяната на веществата и за отстраняване на натрупаните токсини в организма. Турската баня е и едно от най-ефикасните оръжия за борба със стреса. Можете да изберете между двата варианта които Ви предлагаме.